Geüpdate R&P en bevoegdheden

Beste collega's
Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de deelname aan- en het meedenken op de voorlichtingsavonden en de update dagen in het kader van de nieuwe IADS richtlijnen en procedures 2019 .
Het hoofdkantoor heeft de toevoegingen die jullie als instructeurs hebben aangedragen verwerkt in de nieuwe richtlijnen, procedures en bevoegdheden op verschillende niveaus.
Zoals afgesproken worden de instructeurs zoals hieronder ingeschaald.
• 1* Instructeur wordt Open water Instructor
• 2* Instructeur wordt Master Diver Instructor
• 3* Instructeur wordt Staff Instructor
• 4* Instructeur wordt Course Director
De nieuwe richtlijnen en procedures zijn vanaf nu te downloden vanaf de website. Hierbij komen alle andere richtlijnen en procedures voor jullie als instructeurs nieuwe stijl te vervallen.
Ook is het het opleidingstraject en de bevoegdhedentabel op de website geplaatst.
Wij hopen met deze nieuwe ontwikkelingen een goede bijdrage te hebben geleverd voor jullie duikvereniging, duikschool of duikteam.
Vanuit het hoofdkantoor kunnen jullie, nog in juni, een brief verwachten, waar in je persoonlijke inschaling kenbaar wordt gemaakt.
Voor degenen die niet mee hebben kunnen doen met de update, wordt voor de zomer nog op teruggekomen. De bevoegdheden die je nu hebt, in het kader van de oude richtlijnen, blijven gewoon gehandhaafd.
Zijn er nog vragen naar neem dan gerust contact met mij op.
Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en samenwerking.
Namens IADS Hoofdkantoor
Lies Böhtlingk