Update nav voorlichtingsavonden

Update naar aanleiding van de voorlichtingen over de nieuwe R&P.

Wat een geweldige opkomst tijdens de voorlichtingsavonden voor IADS-instructeurs. Jammer genoeg was het niet voor iedereen mogelijk hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich nog wel inschrijven voor de updatedag.
Wat hebben we gedaan, we hebben met zijn allen naar de Richtlijnen & Procedures gekeken en de website van IADS hebben we tevens onder de loep genomen.
De vele opbouwende reacties over de R&P en de website nemen wij mee en wij zullen beoordelen of deze aanpassingen doorgevoerd moeten worden.
De reacties over het nieuwe systeem van brevetteren en bevoegdheden is zeer goed gevallen en met name de Open Water Instructor heeft er meer bevoegdheden bij gekregen.
Zoals ook al tijdens de voorlichtingsavonden is aangegeven, zijn zowel de R&P als de website een groeiend document.
Als geregistreerd lid heeft u de mogelijkheid om u op te geven voor de IADS-nieuwsbrief. Hiervoor dient u actief in te loggen en aan te geven dat u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze optie vindt u in het pulldown menu van de ledensectie.
 
We kunnen u nu alvast melden dat op 4 mei de eerste updatedag staat ingepland. Omdat nu al bekend is dat niet iedereen kan op deze dag, wordt er nog naar een extra dag gekeken. Hierover later meer.
Op deze dag(en) worden alle ins-en outs (nieuwe opzet R&D en bevoegdheden instructeurs) besproken.
Helaas zijn wij wel genoodzaakt een bijdrage van € 40,00 (inclusief lunch) in rekening te brengen. De updatedag zal worden gehouden in Hedel.

Bent u geïnteresseerd in de updatedag (voor alle IADS-instructeurs), meldt u dan aan via de agenda, aankomende evenementen.
Als u niet in de gelegenheid bent, maar u wilt zich wel laten updaten, geef dit dan aan bij het hoofdkantoor op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP: zonder update heeft dat wel consequenties, u blijft dan onder de oude R&P vallen.